Comisia Europeană a aprobat crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 martie 2022 67 afişări

Comisia Europeană a aprobat, miercuri, crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina, iniţiativă promovată de eurodeputatul PSD, Victor Negrescu, şi susţinută de circa 90 de eurodeputaţi: „Asta înseamnă să te lupţi pentru ideile tale şi să influenţezi lucrurile prin politică”

Comisia Europeană a aprobat crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina

„Ca urmare a demersului pe care l-am iniţiat, în ultimele zile, privind crearea unui coridor umanitar pentru #Ucraina, iniţiativă susţinută de circa 90 de eurodeputaţi, Comisia Europeană a aprobat astăzi instituirea acestui mecanism”, anunţă Victor Negrescu.

În scrisoarea sa, negrescu a solicitat suport pentru familiile cu copii, crearea unui coridor pentru transportul ajutorului umanitar către Ucraina, dar şi un sprijin integrat la nivel european.

„Iată că toate aceste lucruri se regăsesc în propunerea Comisiei Europene de astăzi. Mă bucur că solicitarea noastră a produs rezultate şi că executivul european şi statele membre au ascultat apelul şi argumentele noastre. Asta înseamnă să te lupţi pentru ideile tale şi să influenţezi lucrurile prin politică”, conchide europarlamentarul social-democrat.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.