Combinatul Oltchim intră în insolvenţă, cererea de declanşare a procedurii a fost aprobată

Postat la 30 ianuarie 2013 14 afişări

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea intră în insolvenţă, cererea de declanşare a acestei proceduri fiind aprobată, miercuri, de Tribunalul Vâlcea.

Decizia Tribunalului Vâlcea poate fi atacată în termen de şapte zile.

Potrivit procedurii, societatea se va reorganiza judiciar, în baza unui plan de reorganizare, în conformitate cu prevederile Legii privind procedura insolvenţei.

"S-a aprobat insolvenţa, iar mâine (joi -n.r.) vine administratorul judiciar pentru a stabili ce este de făcut. Deocamdată îl aşteptăm pentru a discuta. Combinatul funcţionează, iar despre proteste nu poate fi vorba. Ne vom aşeza la masă şi vom discuta cu administratorul judiciar ce este de făcut. Toate creanţele Oltchim vor fi îngheţate", a declarat, miercuri, liderul sindical de la Oltchim Corneliu Cernev.

Guvernul a decis să ceară intrarea în insolvenţă a Oltchim după ce anul trecut a eşuat în încercarea de a privatiza compania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
combinat,
Oltchim,
insolvenţă
/actualitate/combinatul-oltchim-intra-in-insolventa-cererea-de-declansare-a-procedurii-a-fost-aprobata-10533281
10533281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.