Coloană de maşini pe A2, la staţia de taxare de la Feteşti. S-au produs şi tamponări

Autor: Departamentul Social Postat la 03 august 2015 260 afişări

Circulaţia este îngreunată pe autostrada A2, la staţia de taxare de la Feteşti, unde s-a format o coloană de maşini pe sensul spre Constanţa, având loc şi tamponări uşoare, din cauza nepăstrării unei distanţe între maşini, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Traficul este intens pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, luni dimineaţă, iar la staţia de taxare de la Feteşti se circulă în coloană pe banda unde se achită pe loc taxa. Poliţiştii prezenţi în zonă îi informează pe şoferi că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă unii dintre aceştia spun că vor să achite cash.

"Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Pentru prevenirea accidentelor, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza chiar înainte de a ajunge în dreptul spaţiului de servicii din apropierea podului peste care DJ 308A traversează autostrada", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic.

Coloane de maşini s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni. Poliţiştii prezenţi în zonă redirecţionează periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, pentru a se putea intrarea de pe banda de accelerare şi breteaua dinspre Centura Bucureşti pe banda unu.

De asemenea, s-a format o coloană de maşini şi pe breteaua de acces în Centura Bucureşti dinspre Constanţa, pe banda de decelerare, dar şi pe banda unu a Autostrăzii Soarelui. Pentru a evita producerea de accidente pe A2, poliţiştii fluidizează circulaţia la ieşirea de pe autostradă, însă acest lucru va afecta traficul rutier de pe Centura Bucureşti, în zona nodului rutier, a precizat Centrul Infotrafic.

Prin staţia de taxare de la Feteşti, şoferii pot trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, dacă au taxa plătită în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol) sau prin SMS, la numărul 7577, număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone Telekom Mobile şi RCS&RDS.

Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa are o capacitate medie de preluare de 2.500 de autovehicule pe oră, potrivit Centrului Infotrafic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CIRCULAŢIE,
AUTOSTRADĂ,
AGLOMERAŢIE
/actualitate/coloana-de-masini-pe-a2-la-statia-de-taxare-de-la-fetesti-s-au-produs-si-tamponari-14661487
14661487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.