Coincidenţă macabră. Cum a murit una dintre cele mai bogate femei din Rusia

Postat la 01 aprilie 2019 127 afişări

Trei persoane, printre care se afla şi Natalia Filjowa, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, au murit duminică în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni la sud de oraşul german Frankfurt, a anunţat poliţia, potrivit presei germane.

Coincidenţă macabră. Cum a murit una dintre cele mai bogate femei din Rusia

Potrivit cotidianului german Bild, un avion uşor de şase locuri s-a prăbuşit într-un câmp şi a izbucnit în flăcări lângă Egelsbach, un oraş din statul Hesse.

 

Avionul care s-a prăbuşit în Germania aparţine companiei aeriene Globus, care face parte din S7 Airliner, a declarat pentru agenţia rusă Sputnik o sursă din cadrul Agenţiei Federale de Transport Aerian din Rusia (Rosaviatsia).

 

S7 Airlines a confirmat decesul co-proprietarei companiei, Natalia Fileva, ca urmare a accidentului. Anterior, o sursă a declarat pentru Sputnik că incidentul a curmat vieţile Nataliei Fileva şi a tatălui ei.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
prabusire,
rusia,
germania,
bogati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.