Cofondatorul Jimmy Choo părăseşte compania

Autor: Ana Raduta Postat la 14 noiembrie 2011 23 afişări

Renunţarea la atribuţiile directe pe care le implicau rolurile de cofondator şi director al diviziei de produse de lux se va face imediat.

Plecarea subită a Tamarei Mellon, anunţată ieri, vine la cinci luni după ce a încasat suma de 85 de milioane de lire, în urma vânzării afacerii pe care a fondat-o, alături de Jimmy Choo. La momentul vânzării, mai multe voci au susţinut că Mellon urma să preia un rol de consultant creativ în cadrul firmei Labelux, care a cumpărat în mai brandul de încălîăminte şi accesorii de lux. Faptul că demisia sa a fost urmată şi de cea a lui Joshua Schulman, CEO-ul Jimmy Choo, a ridicat mai mult semne de întrebare cu privire la buna colaborare dintre cele două companii, relatează Daily Mail.

Chiar dacă cei doi nu au făcut încă publice motivele pentru care au ales să plece din companie, reprezentanţii Labelux au declarat că despărţirea a fost amiabilă şi că Mellon şi Schulman au antreprenoriatul în sânge şi că îi vom vedea cu siguranţă în alte proiecte.

Surse din industrie spun că plecarea Tamarei Mellon ar putea însemna începutul unei noi ere pentru brandul Jimmy Choo, în care este foarte probabil să-şi piardă identitatea care l-a consacrat. Principalul pericol este că produsele încep să devină tot mai comerciale şi mai accesibile, îndepârtându-se uşor de categoria de lux.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mellon,
fondatorul,
Jimmy Choo,
"geantă"
/actualitate/cofondatorul-jimmy-choo-paraseste-compania-8971909
8971909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.