Cod galben de furtună pe litoral şi Valea Prahovei

Autor: Laura Mitran Postat la 16 august 2014 82 afişări

Sud-estul judeţului Constanţa şi zona subcarpatică a judeţului Argeş, nordul judeţului Dâmboviţa şi zona de munte a judeţului Prahova (inclusiv staţiunile de pe Valea Prahovei) se află pentru aproximativ o oră sub cod galben de furtună, informează meteorologii.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis două atenţionări de cod galben de vreme rea, pentru zone din Constanţa şi din Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

Astfel, se află sub cod galben sud-estul jud. Constanţa, în special arealul delimitat de localităţile Pecineaga, Moşneni, 23 August, Dulceşti, Vânători, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Mangalia, 2 Mai, şi zona subcarpatică a judeţului Argeş (pe aliniametul localităţilor Mălureni, Vlădeşti, Poenari, Stoeneşti), nordul judeţului Dâmboviţa (Dobreşti, Pucheni, Moroeni) şi zona de munte a judeţului Prahova (inclusiv staţiunile de pe Valea Prahovei).

În aceste zone, se semnalează: averse ce pot depăşi izolat 25 l/mp, grindină de mici şi medii dimensiuni, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COD GALBEN,
FURTUNĂ,
/actualitate/cod-galben-de-furtuna-pe-litoral-si-valea-prahovei-13100724
13100724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.