Cocor vrea să facă cinematograf de tip multiplex

Autor: Ioana Mihai Postat la 28 mai 2012 24 afişări

Oficialii magazinului Cocor au anunţat demararea unui program de modernizare în urma căruia va crea o zonă de divertisment de 3.000 mp la etajul cinci. Cinematograful de tip multiplex ar urma să fie pus în fucnţiune până la finalul acestui an şi va avea cinci săli de vizionare, cele mai noi tehnologii de proiecţie digitală, echipamente de ultimă generaţie. Pentru acest proiect Cocor a ales un operator cu experienţă pe plan internaţional, magazinul din centrul Capitalei fiind prima locaţie aleasă de acesta în România. Zona de divertisment va mai include bowling, biliard, loc de joacă pentru copii şi food court.

"Din toamna, bucurestenii vor avea posibilitatea vizionarii celor mai noi proiectii digitale in 5 sali moderne de cinema, in centrul capitalei, destinatie usor accesibila atat pietonilor, prin multitudinea mijloacelor de transport, cat si posesorilor de autoturism, prin parcarea multietajata cu 200 locuri a magazinului Cocor", a declarat Mirela Mihailescu, director comercial Cocor SA.

Aflat in centrul triunghiului pietonal Unirii-Lipscani-Universitate si pe cea mai aglomerata artera de circulatie (2.900.000 masini /luna pe 4 din 8 benzi), cinematograful din Centrul Comercial Cocor aduce plus de valoare intregii zone comerciale.

Procesul de modernizare va continua in perioada urmatoare si pe zona de shopping, unde se urmareste imbogatirea mixului de retaileri si servicii adaptate zonei, proces in urma caruia Cocor sa devina unul dintre cele mai atractive centre comerciale din capitala.

In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri si o suprafata comerciala de 10.000 mp in care sunt gazduite branduri romanesti si internationale si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani. Cocor Media Channel este de asemenea parte a acestei transformari, asigurand vizibilitate brandurilor in fata celor 3 milioane masini care trec prin fata magazinului in fiecare luna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cocor,
cinematograf,
multiplex
/actualitate/cocor-vrea-sa-faca-cinematograf-de-tip-multiplex-9678090
9678090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.