Cocor vinde un spaţiu comercial de 196 mp pe Bulevardul Unirii cu peste 20.000 euro/mp, preţ record

Postat la 27 august 2012 19 afişări

Cocor Bucureşti (COCR), proprietarul centrului comercial cu acelaşi nume din centrul capitalei, a vândut în luna august un spaţiu comercial de 196 mp situat pe Bulevardul Unirii cu aproape 3,98 milioane de euro, respectiv 20.348 euro/mp, preţ record pentru piaţa românească de retail.

Spaţiul se afla în proprietatea Cocor din 1994 şi era inclus în lista proprietăţilor scoase la vânzare în cadrul strategiei aprobate de acţionari în luna iulie şi care prevede restructurarea firmei. Pe lista proprietăţilor scoase la vânzare se află şi centrul comercial Cocor, pentru care acţionarii au stabilit un preţ de pornire de 50 milioane de euro, negociabil până la jumătate.

"Negocierile au durat aproximativ 2 luni, iar intregul proces de intermediere a fost realizat de departamentul comercial intern al Cocor. Spaţiul comercial care a făcut obiectul acestei vânzări se situează într-o zonă cu mare vad comercial şi are în continuare un potenţial mare de creştere", a declarat, într-un comunicat, Mirela Mihăilescu, director comercial Cocor, cea care a condus procesul de intermediere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spaţiu comercial,
Bulevardul Unirii,
Cocor
/actualitate/cocor-vinde-un-spatiu-comercial-de-196-mp-pe-bulevardul-unirii-cu-peste-20-000-euro-mp-pret-record-9985544
9985544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.