Coca-Cola abordează problema obezităţii în spoturile sale publicitare - VIDEO

Postat la 15 ianuarie 2013 26 afişări

Producătorul de băuturi răcoritoare Coca-Cola abordează chestiunea obezităţii în spoturile sale publicitare care sunt difuzate de luni în Statele Unite ale Americii, unde efectul consumului de băuturi carbogazoase asupra stării de sănătate este subiectul unor lungi dezbateri.

Grupul a anunţat într-un comunicat că, începând de luni seară, pe posturile de televiziune americane este difuzat un spot publicitar "care îi încurajează pe toţi oamenii să aibă în vedere că toate caloriile contează atunci când este vorba de greutatea corporală, inclusiv cele din produsele Coca-Cola şi din toate alimentele şi băuturile".

Coca-Cola aminteşte şi de "angajamentul companiei de a oferi o gamă mai largă de opţiuni în ceea ce priveşte băuturile, inclusiv light sau fără calorii, şi de a comunica în mod clar pe produsele sale numărul de calorii conţinut".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coca-Cola,
obezitate,
spoturi
/actualitate/coca-cola-abordeaza-problema-obezitatii-in-spoturile-sale-publicitare-video-10470628
10470628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.