Coaliţia de guvernare discută, vineri, scenariile pentru bugetul pe 2019

Postat la 01 noiembrie 2018 28 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, vor discuta, vineri, despre rectificarea bugetară şi scenariile pentru bugetul pe anul viitor, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Coaliţia de guvernare discută, vineri, scenariile pentru bugetul pe 2019

Înaintea şedinţei coaliţiei de guvernare, liderul PSD Liviu Dragnea va avea o întrevedere cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. De altfel, cei doi au avut şi joi o rundă de discuţii, la Parlament.

Potrivit surselor citate, la şedinţa de vineri a coaliţiei de guvernare, ministrul Finanţelor va realiza o prezentare a execuţiei bugetare pe primele nouă luni ale acestui an. De asemenea, se va discuta ca la finalul lunii noiembrie să se realizeze a doua rectificare bugetară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
discutare,
buget,
coalitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.