CNAIR va realiza două intersecţii de tip giratoriu pe Centura Bucureşti, în zona Pasajului Otopeni

Postat la 17 martie 2017 88 afişări

CNAIR va realiza două intersecţii de tip giratoriu pe Centura Bucureşti, pentru sistematizarea accesului din DN 1 pe Centura Bucureşti, în zona pasajului Otopeni, potrivit unui comunicat emis joi de companie.

CNAIR va realiza două intersecţii de tip giratoriu pe Centura Bucureşti, în zona Pasajului Otopeni

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), unul dintre sensurile giratorii va fi situat la aproximativ 2.950 de metri de pasajul rutier spre Mogoşoaia (km 69+031), iar cel de-al doilea sens giratoriu se va construi la intersecţia cu Strada Drumul Gării (zona Lukoil), respectiv la km 1+277.

De asemenea, „pe axa centurii, între cele două sensuri giratorii a fost prevăzută amplasarea unui parapet prefabricat din beton tip New Jersey, care ajută la separarea fluxurilor de circulaţie”, se anunţă în comunicatul citat.

Compania transmite că se va amenaja un sens giratoriu provizoriu până la obţinerea tuturor avizelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.