CNA a amanat decizia de prelungire a licentei Realitatea TV

Postat la 26 octombrie 2010 49 afişări

CNA a decis, marti, sa amane luarea unei decizii privind solicitarea SC Realitatea Media SA de prelungire cu noua ani a licentei audiovizuale a Realitatea TV, dupa discutii in contradictoriu intre membrii Consiliului, cei mai multi invocand lipsa de echidistanta a postului din ultima perioada.

CNA a analizat, in sedinta de marti, solicitarea Realitatea Media SA. In acest context, la sedinta CNA au fost prezenti: Sorin Freciu - presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, Sorin Enche - director general Realitatea Media, Stelian Tanase - directorul postului Realitatea TV, incepand cu 1 noiembrie si Mihai Tatulici - realizator."Mi-ar fi placut sa nu va dezlantuiti fata de institutia CNA atunci cand nu v-au convenit niste sanctiuni, pe care, pe buna dreptate, CNA vi le-a aplicat", le-a spus Dan Grigore, membru al Consiliului, reprezentantilor Realitatea TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNA,
Realitatea TV,
licenta
/actualitate/cna-a-amanat-decizia-de-prelungire-a-licentei-realitatea-tv-7570096
7570096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.