Cluj: Peste 60.000 de pelerini asista, de Sfanta Maria, la slujba de la Manastirea Nicula

Postat la 15 august 2010 24 afişări

Peste 60.000 de pelerini asista, duminica dimineata, la slujba de liturghie de la Manastirea Nicula, din judetul Cluj, care este oficiata de un sobor de 14 preoti si diaconi, in frunte cu episcopul vicar al Mitropoliei Clujului, Irineu Bistriteanul.

La finalul slujbei va fi citit un mesaj transmis credinciosilor de catre Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, IPS Bartolomeu, care lipseste din motive de sanatate.

La slujba sunt prezente si oficialitati locale si trei parlamentari de Cluj de la PSD si PNL.

Pelerinii au sosit la Nicula inca de vineri, iar in noaptea de sambata spre duminica au participat la ceremonia de inconjurare a bisericii, avand in fata lor preoti care au purtat icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria. Multi dintre credincioii prezenti au inconjurat pe coate si genunchi o capela de lemn aflata in curtea manastirii, rugandu-se pentru iertarea pacatelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cluj-peste-60-000-de-pelerini-asista-de-sfanta-maria-la-slujba-de-la-manastirea-nicula-6897568
6897568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.