Clotilde Armand:un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani pe geamul maşinii unui funcţionar

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 septembrie 2021 58 afişări

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit faptul că un dezvoltator imobiliar a aruncat unui funcţionar un plic cu bani pe geamul maşinii. Angajatul Primăriei a mers la Poliţie, a mai spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand:un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani pe geamul maşinii unui funcţionar

Primarul Sectorului 1 a scris un mesaj pe Facebook.

„Bă! Nu mai merge cu ăştia! – este expresia auzită de mine în dimineaţa aceasta lângă primărie. Expresia unui domn care discuta la telefon ’’probleme de urbanism’’ cu altcineva. Într-adevăr, nu mai merge cu noi. La Urbanism nu mai merge cu ’’înţelegeri’’ în afara legii, autorizaţii cumpărate prin parcarea primăriei de la foşti funcţionari, nu mai merge cu autorizaţii pentru construcţiile ilegale”, scrie în mesajul lui Clotilde Armand publicat pe Facebook.

Clotilde Armand a povestit ce a păţit funcţionarul Primăriei Sectorului 1.

„Şi am să vă dau un exemplu destul de şocant pentru mine. În urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul maşinii. Totul s-a petrecut în trafic, la semafor. După acest incident colegul nostru a mers direct la poliţie şi a denunţat totul, a predat acel plic în care erau bani. Iar poliţia şi-a făcut treaba”, a relatat Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
funcţionar,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.