Clotilde Armand: „Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie".

Autor: Petru Mazilu Postat la 07 aprilie 2021 471 afişări

Clotilde Armand: „Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie".

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că angajaţii Primăriei care nu folosesc registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi. De asemenea, edilul spune că a cerut verificarea modului în care se acordă concediile medicale şi a stabilit că vineri nu mai este program scurt.

Clotilde Armand se declară revoltată de faptul că unii angajaţi lipsesc de la locul de muncă şi anunţă că orice absenţă va fi penalizată.

„Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie... sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu ştiu cum i-a obişnuit fosta administraţie însă vă spun ferm că eu nu voi tolera aşa ceva. De astăzi, toţi funcţionarii primărie şi din subordonate care nu-şi folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi. E simplu: eşti plătit cât munceşti”, a explicat, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

Nu sunt toţi funcţionarii la fel, mai spune primarul Sectorului 1 din Bucureşti: „Sunt funcţionari care stau până seara şi muncesc în locul celor absenţi. Iar frustrare este imensă atunci când unul munceşte şi zece privesc cu dispreţ la el”, susţine primarul.

Edilul mai anunţă că a cerut verificarea modului în care se acordă concediile medicale şi a stabilit că vineri nu mai este program scurt.

„Am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice şi să ne comunice situaţia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze pâna la ora 16.00. Aşa cum e normal”, a precizat Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 1,
funcţionari,
primărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.