Clotilde Armand, atac dur la adresa Gabrielei Firea. "Ne acuză că folosim minciuni şi dezinformări când ea este membră în partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri"

Postat la 08 iunie 2016 597 afişări

Clotilde Armand, atac dur la adresa Gabrielei Firea. "Ne acuză că folosim minciuni şi dezinformări când ea este membră în partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri"

Clotilde Armand, candidata USB pentru funcţia de primar al Sectorului 1, i-a răspuns Gabrielei Firea, noul primar al Capitalei, care a spus că nu a fost nimic „necurat” la numărarea voturilor în secţiile din sectorul 1.

Gabriela Firea a spus, după ce Uniunea Salvaţi Bucureştiul a cerut renumărarea voturilor în secţiile de votare unde USB nu a avut observatori, că „dacă ar fi fost ceva necurat la mijloc ar fi sesizat celelalte partide, cum ar fi PNL, M10 şi PMP”. „Nu cred că ne bănuiţi de legături primejdioase cu aceste formaţiuni politice”, a spus noul primar al Capitalei.

Clotilde Armand, care a pierdut alegerile, deşi exit poll-urile o dădeau învingătoare duminică seară, i-a răspuns Gabrielei Firea prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

„Doamna Gabriela Firea şi PSD ne poartă de grijă. Ne acuză că folosim minciuni şi dezinformări. Ca membră în partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea ştie desigur din proprie experienţă ce înseamnă falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai că nu Nicuşor Dan ci Dragnea a încălcat legea”, a scris Clotilde Armand.

Cititi mai multe pe www.realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
primar,
refuz,
capitala,
sector,
voturi,
functie,
legaturi
/actualitate/clotilde-armand-atac-dur-la-adresa-gabrielei-firea-ne-acuza-ca-folosim-minciuni-si-dezinformari-cand-ea-este-membra-in-partidul-condus-de-un-condamnat-penal-pentru-falsificarea-unor-alegeri-15452669
15452669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.