Cum se distrează nevestele şi iubitele fotbaliştilor cât timp ei sunt la Campionatul European de fotbal - FOTO

Postat la 08 iunie 2016 1651 afişări

Fotbalişti se pregătesc de Euro 2016, iar nevestele acestora se bucură de un stil de viaţă luxos şi împărtăşesc fotografii pe reţelele sociale în care sunt înfăţişate în locuri exotice, hoteluri de 5 stele, avioane private şi restaurante cu mai multe stele Michelin, scrie Daily Mail

Iubita atacantului italian Graziano Pelle petrece la un hotel de lux din Dubai, în timp ce atacatul stă alături de coechipierii lui într-un hotel de 4 stele unde o cameră costă 100 de lire pe noapte.  Viktoria Viky, iubita lui Pelle, a postat zeci de fotografii pe Instagram, unde are peste 40.000 de urmăritor, din locuri ca Australia, Dubai, Singapore, Santorini, Ibiza sau Cannes.

Un alt exemplu este Ann-Kathrin Brommel, iubita lui Mario Gotze, vedeta echipei Germaniei, dar şi Mariana Lczenko, nevasta portarului polonez Wojciech Szczesy.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbalisti,
timp,
teren,
dubai,
iubire,
fotografii,
hotel,
locuri
/arta-si-societate/lifestyle/cum-se-distreaza-nevestele-si-iubitele-fotbalistilor-cat-timp-ei-sunt-la-campionatul-european-de-fotbal-foto-15452121
15452121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.