Ce s-ar întâmpla pe Pământ dacă oamenii ar dispărea? Acest VIDEO arată scenele terifiante ce ar urma

Postat la 07 iunie 2016 408 afişări

Ce s-ar întâmpla pe Pământ dacă oamenii ar dispărea? Acest VIDEO arată scenele terifiante ce ar urma

În cazul în care oamenii vor dispărea de pe faţa Pământului, ce s-ar întâmpla cu planeta noastră?

Conform unui scenariu, nu va dura mult până Pământul să va ”reseta" singur, dar procesul va fi unul terifiant. În numai câteva ore, cele mai multe dintre lumini s-ar stinge, iar în câteva luni, dezastrele nucleare ar lovi întreaga planetă.

După mii de ani, singura dovadă a existenţei noastre ar fi rămăşiţele unor structuri de piatră ale Marelui Zid Chinezesc sau Muntele Rushmore.

Canalul YouTube #Mind Warehouse a creat un video în care ilustrează aceste consecinţe. Videoclipul a unit între ele secvenţele video create de National Geographic.

Să ne imaginăm ce se va întâmpla dacă oamenii vor dispărea de pe pământ:

Câteva ore mai târziu: majoritatea luminilor din întreaga lume se vor opri, deoarece centralele electrice nu vor mai funcţiona fară combustibil. Panourile solare ar ajunge în cele din urmă să stea acoperite de praf. Singurele centrale care ar continua să genereze energie ar fi centrale hidroelectrice.

Două sau trei zile mai târziu: sistemele subterane de cale ferate ar fi inundate, deoarece pompele de menţinere a apei s-ar opri din lucru.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pamant,
disparitie,
oameni,
video,
scena,
planeta,
caz,
fata,
refuz,
creare,
dovada
/actualitate/ce-s-ar-intampla-pe-pamant-daca-oamenii-ar-disparea-acest-video-arata-scenele-terifiante-ce-ar-urma-15447541
15447541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.