CJ Cluj: Suntem în discuţii avansate cu o companie care vrea să investească 1 miliard de euro şi să angajeze 5.000 de oameni la Cluj

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 15 ianuarie 2013 11 afişări

Consiliul Judeţean Cluj spune că este în negocieri avansate cu o companie multinaţională care intenţionează să investească 1 miliard de euro într-o facilitate de producţie în parcul industrial Tetarom III din Jucu, unde a funcţionat până în 2011 şi fabrica de telefoane Nokia.

Consiliul Judeţean Cluj spune că este în negocieri avansate cu o companie multinaţională care intenţionează să investească 1 miliard de euro într-o facilitate de producţie în parcul industrial Tetarom III din Jucu, unde a funcţionat până în 2011 şi fabrica de telefoane Nokia. Conform reprezentanţilor CJ Cluj, această investiţie presupune crearea a 5.000 de locuri de muncă, în mai multe etape, pe o perioadă de 4 ani de zile.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CJ Cluj,
Tetarom III,
Jucu
/actualitate/cj-cluj-suntem-in-discutii-avansate-cu-o-companie-care-vrea-sa-investeasca-1-miliard-de-euro-si-sa-angajeze-5-000-de-oameni-la-cluj-10467646
10467646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.