Cioloş răspunde unui utilizator de Facebook care-l trimitea la Bruxelles: "Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici"

Postat la 17 septembrie 2016 428 afişări

Premierul Dacian Cioloş a spus sâmbătă că nu pleacă înapoi la Bruxelles sau în altă parte pentru că mai are "treabă aici", el răspunzând astfel unui internaut care a comentat pe pagina sa de Facebook şi i-a cerut să plece de la guvern.

Cioloş răspunde unui utilizator de Facebook care-l trimitea la Bruxelles: "Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici"

"Mergeţi înapoi la Bruxelles!" i-a scris internautul, comentând la o postare a premierului despre pachetul legislativ de reducere a birocraţiei. "Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici", i-a răspuns premierul Dacian Cioloş.

În acelaşi timp, după ce i s-a atras atenţia pe Facebook că în învăţământ se cer în continuare copii legalizate, Cioloş a replicat: "Unde anume? Ministrul a dat deja un Ordin pentru schimbarea procedurii. Puteţi refuza să daţi copie legalizată şi să-i trimiteţi pe cei care vă cer asta la ministru. Din păcate reflexele proaste se schimbă mai lent decât deciziile."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
bruxelles,
facebook,
ciolos,
raspuns,
trimitere,
plecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.