Ciolacu, despre candidatura Laurei Vicol: Nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 octombrie 2020 111 afişări

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, afirmă că nu este nicio problemă ca avocata Laura Vicol să deschidă lista pentru Camera Deputaţilor în Dolj: „Nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă”.

Ciolacu, despre candidatura Laurei Vicol: Nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă

„Am luat act, nu o cunosc pe doamna Laura Vicol. Nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă. Am înţeles că sunt probleme că a avut anumiţi clienţi, ca şi avocat. Acum... dacă dumneavoastră luaţi un interviu unui criminal înseamnă că nu mai aveţi dreptul să aveţi viaţă politică? O să o analizăm împreună cu colegii mei din cadrul Consiliului Politic Naţional”, spune Marcel Ciolacu despre faptul că organizaţia Dolj propune ca lista pentru Camera Deputaţilor din acest judeţ să fie deschisă de Laura Vicol.

El ţine să precizeze că Laura Vicol, din punct de vedere al criteriilor principale de profesionalism, nu are niciun dosar penal şi nici nu e implicată într-o anchetă penală.

„Nu cred că este vreo problemă. Sunt sigur că mâine o să vă spunem decizia partidului”, a spus liderul PSD.

Avocata Laura Vicol este cunoscută pentru că a apărat-o pe fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Avocata se află în fruntea listei candidaţilor la Camera Deputaţilor a PSD Dolj.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
laura vicol,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.