Cine va moşteni averea de 7 miliarde de dolari a lui Steve Jobs

Postat la 06 octombrie 2011 38 afişări

Steve Jobs a lăsat în urmă o avere estimată de Forbes la 7 miliarde de dolari, formată în principal din acţiuni Apple şi Walt Disney, însă nu este încă sigur cum va fi împărţită moştenirea între cei patru copii, soţie şi soră.

Steve Jobs era căsătorit, din 1991, cu Laurene Powell, cu care a avut trei copii - un băiat şi două fiice, Reed (în vârstă de 20 de ani), Erin (16 ani) şi Eve (13 ani). Jobs mai avea însă o fată dintr-o relaţie anterioară cu Chrisann Brennan, Lisa Brennan-Jobs, în vârstă de 33 de ani. Emblematicul cofondator şi lider al Apple a mai lăsat în urmă o soră, pe Patti Jobs, dar şi numeroşi prieteni şi rude mai îndepărtate. Averea sa a fost evaluată în septembrie de Forbes la 7 miliarde de dolari, atribuită muncii depuse la dezvoltarea Apple şi a studiourilor de animaţie Pixar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
mostenire,
avere,
apple,
walt disney
/actualitate/cine-va-mosteni-averea-de-7-miliarde-de-dolari-a-lui-steve-jobs-8843503
8843503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.