Cine sunt românii care pot circula şi după ora 22.00 fără restricţii. Anunţul făcut de autorităţi

Postat la 06 mai 2021 1462 afişări

Cine sunt românii care pot circula şi după ora 22.00 fără restricţii. Anunţul făcut de autorităţi

Anunţ important făcut de Valeriu Gheorghiţă. Coordonatorul campaniei de imunizare împotriva SARS-CoV-2 a declarat miercuri, 5 mai, într-o conferinţă de presă, că persoanele care doresc să se vaccineze se pot deplasa în Capitală şi după ora 22.00.

Universitatea „Carol Davila”, împreună cu ajutorul autorităţilor, pregăteşte în Capitală un maraton de vaccinare antiCovid în perioada 7-9 mai.

Valeriu Gheorghiţă a obţinut acordul prefectului Alin Stoica

„Există o menţiune expresă în Hotărârea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă a Municipiului Bucureşti, chiar astăzi am vorbit cu domnul prefect. Practic, persoanele care se prezintă la vaccinare după ora 22.00 sunt exceptate de la această restricţie şi se pot prezenta la vaccinare.

Nu ştiu dacă este nevoie neapărat de o adeverinţă în acest sens, dar, cu siguranţă, dovada de vaccinare va reprezenta acel document care atestă faptul că ai mers să te vaccinezi”, a explicat şeful CNCAV. Întrebat dacă după ora 22.00 persoanele care merg să se vaccineze antiCovid au nevoie de declaraţie, el a răspuns: „În acea hotărâre este specificată această exceptare, dar nu aş putea să vă spun dacă este nevoie sau nu de acea declaraţie”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
autoritati,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.