Cine este profesoara din Focşani ce intră în Top 50 profesori din lume. Povestea sa impresionantă

Postat la 28 septembrie 2023 267 afişări

Cine este profesoara din Focşani ce intră în Top 50 profesori din lume. Povestea sa impresionantă

Performanţă pentru o profesoară din Focşani. Ana-Maria Rusu, profesoară de Educaţie muzicală la Colegiul Naţional “Unirea” şi Şcoala Gimnazială nr. 5 “Anghel Saligny” din Focşani, a fost selectată în Top 50 Global Teacher Prize, printre cei mai buni profesori din lume. Aceasta a impresionat prin metodele şi activităţile inovative care au inspirat mii de elevi şi cadre didactice din ţară şi diasporă.

Ana-Maria Rusu, o profesoară din Focşani în Top 50 profesori din lume

Fundaţia Varkey organizează prestigioasa competiţie oferă anual 1 milion de dolari unui profesor excepţional. Topul reuneşte cei mai activi şi dedicaţi profesori din lume, iar nominalizarea Anei-Maria Rusu vine în urma eforturilor ei în răspândirea educaţiei muzicale şi a activităţilor şi metodelor ei creative, prin care a ajuns la mii de elevi şi profesori din România, Republica Moldova şi diaspora, conform organizatorilor.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadre didactice,
focsani,
intrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.