Cine este noua mână dreaptă a lui Vladimir Putin

Autor: Florin Casota Postat la 15 august 2016 289 afişări

Cine este noua mână dreaptă a lui Vladimir Putin

Schimbări importante în cabinetul preşedintelui Rusiei Vladimir Putin. Anton Vaino este noul şef al administraţiei prezidenţiale, înlocuindu-l pe Segei Ivanov, care a ocupat mai multe poziţii importante încă de când Putin a ajuns la putere în 1999, informează The Economist.

Publicaţia americană notează că este o schimbare importantă şi că Putin începe să renunţe la aliaţii vechi în favoarea unor nume noi ce s-au făcut cunoscute sub conducerea lui Putin. Vaino s-a alăturat administraţiei prezidenţiale în 2002, remarcându-se ca fiind un angajat foarte eficient. El preia frâiele într-un moment sensibil din cauza tensiunilor din Crimeea, dar şi din cauza faptului că alegerile parlamentare au loc la jumătatea lunii septembrie.

În ziua în care Sergei Ivanov a fost dat afară, Rusia a trimis un sistem puternic de apărare în Crimea şi a avertizat că relaţiile diplomatice cu Ucraina ar putea fi întrerupte.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.