Cine este miliardarul care tocmai s-a logodit pentru a şasea oară la 92 de ani

Autor: Andreea Tobias Postat la 08 martie 2024 17 afişări

Cine este miliardarul care tocmai s-a logodit pentru a şasea oară la 92 de ani

Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a şasea oară la 92 de ani. Murdoch s-a logodit cu cercetătoarea pensionată Elena Zhukova, spun sursele citate de ABC News.

Magnatul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a şasea oară, au declarat pentru ABC News surse familiare cu acest subiect.

Vestea logodnei sale cu Elena Zhukova vine la doar câteva luni după ce patronul Fox a predat efectiv frâiele imperiului său mediatic conservator fiului său, Lachlan Murdoch.

Nunta este programată pentru luna iunie la proprietatea şi podgoria sa din California, numită Moraga.

Mai multe relatări recente din mass-media o descriu pe Zhukova ca fiind un om de ştiinţă pensionat în vârstă de 66 de ani. Rapoartele spun, de asemenea, că fiica ei a fost căsătorită cu Roman Abramovich - pe care guvernul SUA l-a descris ca fiind un oligarh rus, confiscându-i iahtul.

În luna august a anului trecut, a apărut vestea că logodna lui Murdoch cu ultima sa logodnică, Ann Lesley Smith, a fost anulată.

Un purtător de cuvânt a confirmat logodna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rupert murdoch,
logodnă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.