Cine este miliardarul care a anunţat că se va căsători pentru a cincea oară la 92 de ani

Autor: Petru Mazilu Postat la 20 martie 2023 91 afişări

Cine este miliardarul care a anunţat că se va căsători pentru a cincea oară la 92 de ani

Magnatul media Rupert Murdoch a anunţat logodna cu partenera sa, Ann Lesley Smith, fost angajat al poliţiei, potrivit BBC.

Murdoch, în vârstă de 92 de ani, şi Smith, în vârstă de 66 de ani, s-au cunoscut în septembrie, la un eveniment organizat la podgoria miliardarului din California.

„Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc, dar ştiam că aceasta va fi ultima oară. Ar fi bine să fie. Sunt fericit", a declarat omul de afaceri pentru New York Post, una dintre publicaţiile sale.

El s-a despărţit de cea de-a patra soţie anul trecut.

Murdoch a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Smith de Ziua Sfântului Patrick, precizând că este „un sfert irlandez" şi că a fost „foarte nervos".

Fostul soţ al lui Smith a fost Chester Smith, un cântăreţ country şi director de radio şi televiziune.

„Pentru noi amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca şi Rupert, soţul meu a fost un om de afaceri... Aşa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtăşim aceleaşi convingeri", a declarat ea pentru New York Post.

Murdoch are şase copii din primele trei căsătorii.

„Amândoi suntem nerăbdători să ne petrecem a doua jumătate a vieţii împreună", a precizat el.

Nunta va avea loc la sfârşitul verii, iar cuplul îşi va împărţi timpul între casele din California, Montana, New York şi Marea Britanie.

Rupert Murdoch a mai fost căsătorit cu Patricia Booker, însoţitoare de bord australiană, cu Anna Mann, jurnalistă de origine scoţiană şi cu Wendi Deng, antreprenoare de origine chineză.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rupert murdoch,
logodnă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.