Cine este femeia care deţine unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicare

Postat la 17 august 2020 214 afişări

Cine este femeia care deţine unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicare

„Echilibrul între viaţa personală şi profesională e mai curând un obiectiv pentru mine. Dar cred că găsirea echilibrului e la fel de provocatoare şi pentru bărbaţi, nu doar pentru femei.”

Manuela Necula conduce din 2005 operaţiunile grupului Ogilvy în România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicare. Spune că gândirea strategică pentru 2020 are ca prioritate construirea de legături autentice între brand şi consumatori. „Este mai important ca niciodată ca un brand să aibă un rol real în viaţa consumatorului.

Direcţiile strategice principale sunt dictate de provocările pieţei, de aşteptările consumatorilor şi de felul în care aceştia se raportează la branduri. Construcţia unui brand este astăzi un proces mai complex ca niciodată. Scopul nostru principal este acela de a face brandurile să conteze, într-o eră a unei fragmentări din ce în ce mai mari.”

În aceeaşi linie sunt şi provocările din 2020 pentru companie. Cum marketerii se confruntă tocmai cu această fragmentare şi cu un bombardament informaţional continuu, strategia de dezvoltare a grupului se bazează pe trei atribute esenţiale în comunicare: claritate, simplitate, unitate. Necula mărturiseşte că nu a simţit niciodată vreo diferenţă de gen în privinţa felului în care a fost tratată: „Poate că am avut noroc pur şi simplu, însă aşa stau lucrurile”.

Profilul Manuelei Necula a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.