Cine este cel mai SĂRAC candidat la preşedinţia României: zero case, zero venituri, zero bunuri. Nu are nici conturi la bancă

Postat la 26 septembrie 2019 2276 afişări

Cine este cel mai SĂRAC candidat la preşedinţia României: zero case, zero venituri, zero bunuri. Nu are nici conturi la bancă

În timp ce majoritatea candidaţilor la funcţia de preşedinte se laudă cu averi impresionante - spre exemplu Viorel Cataramă sau Alexandru Cumpănaşu - există şi unul care se află la polul opus.

 

Popescu Sebastian Constantin, candidat din partea Partidului Noua România, a depus la Biroul Electoral Central o declaraţie de avere mai puţin obişnuită.

 

Mai exact, Popescu Sebastian Constantin a lăsat libere toate câmpurile existente pe declaraţia de avere, evident cu excepţie celor dedicate numelui şi datei depunerii.

 

Pare greu de crezut că Popescu Sebastian Constantin nu are nici măcar un cont bancar; cu toate acestea, declaraţia de avere este un act oficial, iar falsificarea sa impune măsuri legale.

 

Declaraţia de avere a lui Popescu Sebastian Constantin poate fi consultată aici:

 

http://prezidentiale2019.bec.ro/wp-content/uploads/2019/09/da_popescu.pdf

 

Pe declaraţia de interese, Popescu Sebastian Constantin a trecut doar faptul că deţine funcţia de preşedinte al Partidului Noua Românie.

 

Pe data de 25 septembrie, Biroul Electoral Central a anunţat oficial că va depune plângere penală împotriva a opt candidaţi, din cauza suspiciunilor privind semnăturile depuse de aceştia. Este vorba despre Viorel Cataramă, Miron Cozma, Alexandru Cumpănaşu, Cătălin Ivan, Ninel Peia, Maria Minea, Sebastian Constantin Popescu şi Bobby George Marius Păunescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
candidat,
banca,
bunuri,
case,
conturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.