Cine e şi cum arată VĂDUVA lui Ion Caramitru

Postat la 06 septembrie 2021 694 afişări

Cine e şi cum arată VĂDUVA lui Ion Caramitru

Ion Caramitru era căsătorit cu actriţa Micaela Caracas, din căsnicia lor rezultând trei băieţi: Andrei, Ştefan şi Matei. De-a lungul anilor, marele actor nu a prea vorbit despre familia sa, considerând că viaţa personală nu ar trebui să fie făcută publică.

“Nu cred ca viata mea personala trebuie pusa pe taraba, viata de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face sotia mea, cum ma inteleg cu ea, daca ea vrea sa cumparam un dulap sau eu vreau sa schimbam frigiderul.

Daca sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie sa fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a incercat sa fiu vanat, sa se gaseasca acel ceva,ori chiar sa se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii cand s-a recurs la inventii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am raspuns, nu toate meritau acest efort.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caramitru,
vaduva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.