Cine e mai bine platita, o vedeta MTV sau un castigator al premiului Nobel.

Autor: Dorin Oancea Postat la 04 aprilie 2011 13 afişări

Unversitatea de stat Rutgers din New Jersey a stabilit o ierarhie cel putin curioasa a platilor pentru invitati: un star MTV valoreaza mai mult decat un castigator al premiului Nobel.

Snooki, vedeta unui show MTV, in varsta de 23 de ani, a primit 32.000 de dolari pentru a tine, saptamana trecuta, un discurs despre petreceri. In fata a 2.000 de studenti tanara vedeta a emis cugetari de genul: "Cand esti bronzat te simti bine in pielea ta" sau "Invatati din greu, dar petreceti si mai din greu".

Snooki a primit cu 2.000 de dolari mai mult decat Tonie Morrison, castigatoare a premiului Nobel pentru literatura, invitata sa vorbeasca in fata a peste 50.000 de studenti. Stirea a starnit furia unor parinti, care platesc anual in jur de 23.000 de dolari pentru studiile copiilor lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vedeta MTV,
castigator,
/actualitate/cine-e-mai-bine-platita-o-vedeta-mtv-sau-un-castigator-al-premiului-nobel-8130097
8130097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.