Cifra de afaceri a Heineken România a scăzut cu 5% anul trecut, la 1,12 miliarde de lei

Postat la 31 martie 2014 44 afişări

Cifra de afaceri netă a producătorului de bere Heineken România a ajuns anul trecut la 1,12 miliarde de lei (254 milioane de euro), în scădere cu 5% comparativ cu 2012, pe o piaţă care s-a contractat cu aproximativ 10%.

Cifra de afaceri a Heineken România a scăzut cu 5% anul trecut, la 1,12 miliarde de lei

 "2013 a fost un an dificil, în care vremea nefavorabilă, nivelul scăzut de încredere al consumatorilor şi majorarea accizei au dus la o scădere a pieţei de bere în România. În ciuda acestor condiţii economice dificile, ne-am menţinut poziţia de lideri pe piaţă. Cota noastră de piaţă, în valoare, a crescut", a declarat luni într-un comunicat Onno Rombouts, Managing Director Heineken România.

Heineken este cel mai mare producător de bere din Europa şi al treilea din lume în ceea ce priveşte volumul.

Compania are patru fabrici de bere în România, în Craiova, Constanţa, Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş şi peste 1.100 de angajaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cifra-de-afaceri-a-heineken-romania-a-scazut-cu-5-anul-trecut-la-1-12-miliarde-de-lei-12365892
12365892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.