Chiriţoiu: CE recomandă sancţionarea companiilor petroliere anchetate din 2005

Postat la 17 noiembrie 2011 6 afişări

Comisia Europeană (CE) susţine concluziile investigaţiei declanşate în 2005 de Consiliul Concurenţei pe piaţa carburanţilor şi recomandă sancţionarea companiilor anchetate întrucât piaţa de profil românească face parte din cea europeană.

"Evident, decizia noastră, care susţine recomandările raportului, care recomandă sancţiuni, poate fi atacată de către companii în instanţă. Echipa noastră consideră că are dovezi că aceste companii au încălcat legea", a declarat joi preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, în conferinţa Mediafax Talks about Unfair Competition, organizată în parteneriat cu autoritatea de concurenţă. Consiliul Concurenţei a transmis companiilor investigate raportul primit de la Comisia Europeană, iar acestea vor avea 30 de zile pentru a pregăti un răspuns.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chiritoiu-ce-recomanda-sanctionarea-companiilor-petroliere-anchetate-din-2005-8984803
8984803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.