China Nuclear Power Engineering ar fi interesata sa investeasca in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda

Postat la 14 august 2011 8 afişări

China Nuclear PowerEngineering (CNPEC) este interesata sa investeasca in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat sambata ministrul Economiei, Ion Ariton, adaugand ca pana in octombrie ar putea fi semnat acordul de confidentialitate cu compania chineza.

"(...) compania chineza si-a exprimat interesul pentru proiectul nostru de la Cernavoda. In acest sens, am convenit ca, in urmatoarea perioada, discutiile tehnice sa continue, astfel incat, in luna octombrie, sa se semneze acordul de confidentialitate, care va permite continuarea negocierilor si intrarea in proiect a companiei China Nuclear Power Engineering, alaturi de ceilalti parteneri, Arcelor Mittal, Enel si Nuclearelectrica", a aratat Ariton. Ministrul Economiei s-a intalnit, la Shenzen, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in China, cu conducerea grupului Guangdong Nuclear Power, din care face parte CNPEC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/china-nuclear-power-engineering-ar-fi-interesata-sa-investeasca-in-reactoarele-3-si-4-de-la-cernavoda-8619691
8619691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.