China ar putea avea cea mai slabă creştere economică din ultimii 23 de ani

Postat la 22 octombrie 2012 12 afişări

Compania americană Honeywell International, cu afaceri în China, estimează pentru anul următor că avansul economic în cea mai populată ţară din lume ar putea încetini la cel mai redus nivel începând din 1990.

"Nu ne-ar surprinde ca anul următor China să nu treacă de 7%. Ne aşteptăm la o creştere economică limitată", a declarat directorul financiar al Honeywell, Dave Anderson, potrivit Bloomberg.

Estimările Honeywell pentru China, precum şi pentru SUA şi zona euro, sunt mai puţin optimiste decât cele ale economiştilor consultaţi de Bloomberg.

Compania americană intenţionează să reducă din costuri şi să introducă noi produse pentru a menţine anul următor o creştere a veniturilor similară celei din acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
economie,
indicatori,
perspective
/actualitate/china-ar-putea-avea-cea-mai-slaba-crestere-economica-din-ultimii-23-de-ani-10248796
10248796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.