Chile, zguduit de inca un cutremur cu magnitudinea de 7,2

Postat la 11 martie 2010 13 afişări

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 7,2, a fost resimtit joi dimineata in mai multe orase din centrul statului Chile, intre care si in capitala Santiago si orasul de coasta Valparaiso.

Seismul s-a produs la ora 14.39 GMT (16.39 ora Romaniei), la 137 de kilometri sud de orasul de coasta Valparaiso si la 147 de kilometri sud-vest de capitala Santiago, la o adancime de 35 de kilometri, a precizat USGS.

O alerta de tsunami a fost emisa pentru litoralul chilian dupa trei replici seismice produse in jurul pranzului in partea central-sudica a tarii, dintre care cea mai puternica a avut magnitudinea de 7,2, a anuntat Biroul national pentru situatii de urgenta (Onemi).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Chile,
cutremur,
magnitudine,
impact,
victime
/actualitate/chile-zguduit-de-inca-un-cutremur-cu-magnitudinea-de-7-2-5738334
5738334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.