Chiar a scapat de boala? Steve Jobs a fost vazut la sediul Apple (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 10 februarie 2011 68 afişări

Dupa ce a anuntat la inceputul anului ca ia o pauza din functia de conducere de la Apple pe fondul problemelor de sanatate, Steve Jobs a fost vazut recent la sediul companiei.

Pe 31 ianuarie, Matthew Cross, un consultant din domeniul bancar si autorul unor carti, l-a vazut pe Steve Jobs iesind din sediul Apple din Cupertino. Cross se afla acolo in vizita la sediul central al companiei si, in dupa ce a intrat si in magazinul din campus pentru a cumpara cateva accesorii, s-a indreptat spre cladirea principala, unde l-a vazut pe Jobs la doar cativa metri distanta, vorbind la iPhone.

Fondatorul Apple s-a urcat apoi in masina pe care se spune ca o parcheaza de multe ori pe locurile rezervate persoanelor cu handicap din lene sa caute un loc de parcare si a plecat.

Cross spune ca Jobs parea destul de sanatos, avea o voce puternica si un zambet larg pe buze. Faptul ca se afla la sediul companiei nu este cu totul surprinzator, dat fiind ca nu a demisionat de la conducerea companiei, ci doar si-a luat o pauza. Absenta lui a generat insa nenumarate speculatii legate de viitorul Apple si de ce s-ar putea intampla daca Jobs nu s-ar mai intoarce deloc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Steve Jobs,
Apple
/actualitate/chiar-a-scapat-de-boala-steve-jobs-a-fost-vazut-la-sediul-apple-galerie-foto-7973138
7973138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.