CFR SA angajează directori generali adjunţi. Cum se va desfăşura recrutarea pentru cei 12 noi angajaţi

Postat la 30 martie 2013 29 afişări

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA începe în luna aprilie procedura de recrutare a mai mulţi manageri, urmând să angajeze şapte directori şi cinci directori generali adjuncţi, a anunţat sâmbătă societatea feroviară.

CFR SA angajează directori generali adjunţi. Cum se va desfăşura recrutarea pentru cei 12 noi angajaţi

 "Continuând implementarea angajamentelor asumate faţă de instituţiile financiare internaţionale, una dintre cele mai mari companii din România, CFR SA, va derula această procedură în colaborare cu cel puţin trei firme independente, specializate în recrutarea resurselor umane, pentru selectarea personalului pentru cele cinci posturi de Chief Officer (n.r. - director general adjunct). În paralel se va desfăşura şi procedura de selecţie a candidaţilor pentru ocuparea celor şapte posturi vacante de director, procedură care va fi efectuată de o comisie internă a companiei", se arată într-un comunicat al companiei transmis MEDIAFAX.

Procedurile de selecţie sunt deschise inclusiv pentru persoanele care ocupă în prezent posturile. Selecţia se va încheia în cel mult 45 de zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cfr-sa-angajeaza-directori-generali-adjunti-cum-se-va-desfasura-recrutarea-pentru-cei-12-noi-angajati-10701068
10701068
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.