CFR a anulat 35 de trenuri şi intervine cu pluguri de deszăpezire în sud-estul ţării

Postat la 18 ianuarie 2017 69 afişări

CFR Infrastructură intervine miercuri, la ora 9, cu pluguri pentru deszăpezire pe 5 intervale de staţii din sud-estul ţării, pentru siguranţa circulaţiei trenurilor; 35 de trenuri fiind anulate, potrivit datelor publicate de CFR Călători.

CFR a anulat 35 de trenuri şi intervine cu pluguri de deszăpezire în sud-estul ţării

"Traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată, iar trenurile înscrise în circulaţie de operatorii de transport feroviar de călători asigură legătura cu toate zonele ţării", transmite administratorul infrastructurii feroviare.

Utilajele de deszăpezire acţionează la această oră pe secţiile: Videle – Giurgiu, Fundulea - Săruleşti (fir II), Ţăndărei – Slobozia, Medgidia – Tulcea, Feteşti – Lehliu şi Ciulniţa-Călăraşi.

În jumătatea de sud a ţării, condiţiile meteo nefavorabile impun înscrierea în circulaţie doar a trenurilor tractate cu locomotive Diesel (DHC, DA sau GM) pe următoarele intervale de staţii: Urziceni-Slobozia, Alexandria – Zimnicea, Roşiori Est-Tr. Magurele, Caracal-Corabia, Ciulniţa-Călăraşi, Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea Oraş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.