Cezar Preda: Ponta a fugit de armată, iar neamţul a făcut planton şi a jurat credinţă României

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 24 septembrie 2014 64 afişări

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, că românii nu au ajuns să voteze preşedinte un om care a fugit de armată dormind prin gară pe la Paris, el adăugând că ”neamţul” a făcut planton şi gardă şi a jurat credinţă sub drapelul României.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, Preda l-a criticat pe Victor Ponta pentru că nu şi-a făcut stagiul militar.

”Românii nu au ajuns în stadiul în care să-şi voteze preşedinte un om care a fugit de armată. Ponta a fugit zece ani de armată. Îl căutau să-l ia în armată şi el era prin gară pe la Paris, iar neamţul a făcut planton şi de gardă şi a jurat credinţă sub drapelul nostru în timp ce marele român care face marea Unire fugea de armată”, a spus Cezar Preda.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEZAR PREDA,
PONTA,
STAGIU MILITAR
/actualitate/cezar-preda-ponta-a-fugit-de-armata-iar-neamtul-a-facut-planton-si-a-jurat-credinta-romaniei-13339189
13339189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.