Cezar Preda, Gheorghe Ştefan, Roberta Anastase, Mircea Toader şi Florin Popescu, la discuţii separate de Colegiul Director

Postat la 14 decembrie 2012 56 afişări

Liderii PDL Cezar Preda, Gheorghe Ştefan zis "Pinalti", Roberta Anastase, Mircea Toader şi Florin Popescu au ieşit din şedinţa Colegiului Director al partidului şi au stat într-o sală alăturată pentru aproximativ un sfert de oră.

La ieşirea din această încăpere şi revenirea în şedinţa Colegiului Director, niciunul dintre aceştia nu a vrut să facă declaraţii.

La insistenţele presei, Cezar Preda a spus: "Lăsaţi-mă, dom'le, în pace!".

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cezar-preda-gheorghe-stefan-roberta-anastase-mircea-toader-si-florin-popescu-la-discutii-separate-de-colegiul-director-10392656
10392656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.