Cezar Preda, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Niciun copil nu ia bătaie de două ori pentru un lucru

Postat la 16 august 2012 24 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, referindu-se la posibilitatea unei noi suspendări din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, idee avansată de ministrul Dan Şova, că niciun copil nu ia bătaie de la părinţi de două ori pentru aceeaşi faptă.

"Domnul Dan Şova a făcut o afirmaţie care, de fapt, arată cu voce tare ceea ce gândesc liderii USL. Suspendarea preşedintelui României nu a avut, nu are şi nu va avea la bază încălcări grave ale Constituţiei, ci numai o voinţă de a rămâne la putere", a spus Cezar Preda, comentând declaraţiile ministrului pentru relaţia cu Parlamentul.

Potrivit lui Preda, ca să iniţiezi o nouă suspendare din funcţie a preşedintelui României trebuie ca şeful statului să încalce legea, ori Traian Băsescu nici nu s-a întors la Palatul Cotroceni.

"Vor să îl suspende pentru aceleaşi chestiuni? Niciun copil nu ia bătaie de la părinţi de două ori pentru aceeaşi faptă, dar preşedintele României", a comentat Preda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cezar Preda,
Băsescu,
PDL
/actualitate/cezar-preda-despre-o-noua-suspendare-a-lui-basescu-niciun-copil-nu-ia-bataie-de-doua-ori-pentru-un-lucru-9952629
9952629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.