CES 2013: Sony prezintă Xperia Z, telefonul rezistent la apă - GALERIE FOTO

Autor: Anca Barbulescu Postat la 08 ianuarie 2013 128 afişări

Sony a prezentat la ediţia din acest an a Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare târg de gadgeturi din lume desfăşurat anual în SUA, la Las Vegas, telefonul inteligent Xperia Z, dotat cu o cameră foto impresionantă şi rezistent dacă este scufundat în apă.

Smartphone-ul Sony Xperia Z funcţionează cu sistem de operare Android de la Google, are un ecran cu diagonala de 5 inci şi rezoluţie de 1920 x 1080 de pixeli şi o cameră foto de 13 megapixeli.

Pe lângă dotările de ultimă generaţie, telefonul inteligent este promovat şi pentru faptul că, până la un punct, este rezistent la apă. Xperia Z poate funcţiona fără probleme după ce este scufundat în apă timp de cel mult 30 de minute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Xperia Z,
Sony,
CES 2013
/actualitate/ces-2013-sony-prezinta-xperia-z-telefonul-rezistent-la-apa-galerie-foto-10438780
10438780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.