Certificat de bună purtare pentru IMM-uri

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 mai 2013 224 afişări

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi Coface România au lansat primul produs de certificare online a activităţii IMM-urilor româneşti, Certificatul Excellent SME.

Certificat de bună purtare pentru IMM-uri

Astfel, activitatea IMM-urilor este evaluată din punctul de vedere al riscului comercial şi al siguranţei în afaceri. "Certificatul se acordă pentru un an, dar poate fi retras în cazul în care apar informaţii negative despre firmă", declară Constantin Coman, country manager Coface România.

Taxa pentru această certificare este de 197 de euro pe an pentru membrii CCIB şi 297 de euro pe an pentru firmele care nu sunt membre ale camerei de comerţ. Coface îşi propune ca în următorul an să prezinte produsul tuturor camerelor de comerţ din ţară.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/certificat-de-buna-purtare-pentru-imm-uri-10900941
10900941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.