Cererea pentru locuinţe noi a crescut în ultimele şase luni

Postat la 19 noiembrie 2012 13 afişări

Cererea pentru locuinţe noi a crescut în ultimele şase luni, a declarat Shimon Galon, directorul executiv al dezvoltatorului imobiliar GTC România, menţionând că în acest interval a reuşit să vândă circa 10 apartamente pe lună în complexul Rose Garden din Colentina, contractat în proporţie de 70%.

"În ultimele şase luni am observat o creştere a cererii de locuinţe noi. Proiectul (Rose Garden, n.r.) este finalizat, există o comunitate numeroasă, iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vânzări în Rose Garden este de aproximativ 10 locuinţe pe lună şi estimăm că acesta va creşte la 15 locuinţe vândute lunar", a declarat Galon, într-un comunicat al Coldwell Banker Affiliates of România, agentul de vânzare al complexului. Coldwell a intermediat, în ultimele cinci luni, vânzarea a 50 de locuinţe în cadrul Rose Garden, proiect devoltat de către GTC în parteneriat cu Deutsche Bank.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
cerere,
locuinte,
gtc romania
/actualitate/cererea-pentru-locuinte-noi-a-crescut-in-ultimele-sase-luni-10336611
10336611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.