Ceptura a lansat trei noi game de vin

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 decembrie 2014 260 afişări

Crama Ceptura a lansat trei noi game de vin: Cervus Magnus Monte, Astrum Cervi şi Cervus Cepturum, adică 22 de noi produse. Dintre cele 3 noi game, Cervus Magnus Monte este gama premium şi cuprinde 4 sortimente de vin roşu sec, 3 sortimente de vin alb sec şi un sortiment rose sec. Astrum Cervi are 6 sortimente de vin, iar Cervus Cepturum încă 8 sortimente de vin.

Ceptura a lansat trei noi game de vin

“Avem un avantaj incredibil pentru că podgoriile noastre sunt în Dealu Mare, unde soarele străluceşte cu 14 zile în plus pe an. Pentru noi a fost vital să valorificăm acest lucru, tocmai de aceea soarele este sursa noastră de inspiraţie în crearea identităţii vizuale. Fiecare sticlă de vin are o savoare unică, în cea mai mare parte datorită acestei oportunităţi, de a avea soarele de partea noastră.”, consideră Marcel Grăjdieru, CEO al Cramei Ceptura.

Viile Cramei Ceptura sunt aşezate la 160 metri altitudine, în Dealu Mare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vin,
lansare,
Crama Ceptura,
Marcel Grăjdieru
/actualitate/ceptura-a-lansat-trei-noi-game-de-vin-13710848
13710848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.