Cepoi: Nu a fost depus la Guvern niciun proiect privind reorganizarea CAS şi DSP judeţene

Autor: Elvira Gheorghita Postat la 12 martie 2013 29 afişări

Proiectul privind reorganizarea caselor de asigurări de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică judeţene este deocamdată la Ministerul Sănătăţii, nu a fost prezentat în Guvern şi nici nu a fost supus dezbaterii publice, fiind aşteptată o propunere concretă, a declarat marţi Vasile Cepoi.

Proiectul privind reorganizarea caselor de asigurări de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică judeţene este deocamdată la Ministerul Sănătăţii, nu a fost prezentat în Guvern şi nici nu a fost supus dezbaterii publice, fiind aşteptată o propunere concretă, a declarat marţi Vasile Cepoi. "Nu am detalii despre modul de reorganizare a reţelei de asigurări de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică. Aşteptăm să vedem care va fi propunerea concretă. Deocamdată, proiectul este la nivelul Ministerului Sănătăţii, nu a fost prezentat în Guvern şi nu există niciun proiect supus dezbaterii publice, aşa că nu am detalii despre acest fapt. Privesc implementarea acestui sistem cu interes", a spus consilierul guvernamental Vasile Cepoi, care a participat, împreună cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, la deschiderea Forumului Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vasile Cepoi,
CAS,
/actualitate/cepoi-nu-a-fost-depus-la-guvern-niciun-proiect-privind-reorganizarea-cas-si-dsp-judetene-10662831
10662831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.