CEO Vodafone: Investim în viteze şi acoperire mai mari prin 4G

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 13 februarie 2013 23 afişări

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va investi în acest an în creşterea vitezei şi a acoperirii pentru serviciile de date prin tehnologia 4G.

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va investi în acest an în creşterea vitezei şi a acoperirii pentru serviciile de date prin tehnologia 4G. "În acest an vom mări atât viteza, cât şi acoperirea reţelei 4G în cele 10 ora­şe în care am lansat aceste servicii. Vom lucra de asemenea pentru a adu­ce mai multe smartphone-uri compa­ti­bile cu teh­nologia 4G. Va trebui de ase­me­nea să investim pentru a fi com­patibili şi cu teh­nologiile mai vechi - în re­ţeaua noas­tră există şi telefoane vân­dute în anii '90 şi telefoane 4G", a declarat Iñaki Berroeta, directorul general al companiei. Vo­dafone oferă în prezent ser­vicii de da­te cu viteze de până la 100 Mbps pen­tru descărcarea datelor prin reţeaua 4G.

Mai multe stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEO Vodafone,
investim,
viteze,
acoperire,
4G
/actualitate/ceo-vodafone-investim-in-viteze-si-acoperire-mai-mari-prin-4g-10560588
10560588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.