„CEO la stat“ - contracte de peste un milion de euro semnate, dar rezultatele încă se lasă aşteptate

Autor: Adelina Mihai Postat la 15 ianuarie 2013 18 afişări

Patru companii de stat au manageri „privaţi“, iar alte câteva zeci de companii au cheltuit deja banii pentru selectarea firmelor care urmează să recruteze CEO din privat pentru a eficientiza activitatea com­paniilor publice.

Patru companii de stat au manageri "privaţi", iar alte câteva zeci de companii au cheltuit deja banii pentru selectarea firmelor care urmează să recruteze CEO din privat pentru a eficientiza activitatea com­paniilor publice. Ministerele Eco­no­miei, Transpor­tu­ri­lor şi Finanţelor au sem­nat contracte în va­loare totală de peste un milion de euro cu fir­mele de recrutare, de con­sultanţă şi casele de avocatură care ar fi tre­buit să recruteze CEO şi membri în con­siliile de admi­nistraţie ale companiilor de stat. Deşi câţiva manageri şi adminis­tratori "privaţi" au fost deja numiţi, este încă prea devreme de a vedea măcar ce planuri au aceştia, având în vedere că abia pe data de 19 a acestei luni primul manager privat - Edouard Heinzmann, CEO al Tarom - îm­pli­neşte trei luni de la preluarea man­datului şi trebuie să prezinte planul de management în faţa consiliului de administraţie, care este for­mat tot din manageri pri­vaţi.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
„CEO la stat“,
manageri privaţi
/actualitate/ceo-la-stat-contracte-de-peste-un-milion-de-euro-semnate-dar-rezultatele-inca-se-lasa-asteptate-10467768
10467768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.