Centrul Medical Unirea va fuziona cu spitalul si clinicile Euroclinic

Postat la 17 septembrie 2010 38 afişări

Furnizorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea va fuziona cu compania Euroclinic Hospital&Medical Centers, care detine un spital si mai multe clinici, detinuta de grupul Eureko, operatiunea urmand sa fie anuntata luni, 20 septembrie, intr-o conferinta de presa.

Surse din piata de servicii medicale declarau la sfarsitul lunii mai agentiei MEDIAFAX ca grupul Eureko va scoate la vanzare compania Euroclinic Hospital&Medical Centers pentru o suma de peste 30 de milioane de euro.

Euroclinic Hospital&Medical Centers a trecut pe profit in anul 2009, pentru prima data de la deschidere, in 2005, si a consemnat o crestere a afacerilor de 35%, la circa opt milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/centrul-medical-unirea-va-fuziona-cu-spitalul-si-clinicile-euroclinic-7279837
7279837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.